100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 120PK
Bouwjaar 08.1995 - 11.2000

Remblokken LOTUS ELISE 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA SpoorstangSUZUKI FuseekogelsPONTIAC Remcilinders.

Remblokken monteren

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Elke LOTUS ELISE 1.8 heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken LOTUS ELISE kopen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS.