100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 111 S 146PK
Bouwjaar 03.1999 - 11.2000

Remblokken LOTUS ELISE 111 S

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LOTUS ELISE 111 S kopen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS ELISE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS komen. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting.

Zachte remblokken

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC ABS sensorenSSANGYONG DraagarmenVOLVO Wiellagers. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.