100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 340 R 1.8 180PK
Bouwjaar 03.2000 - 02.2001

Remblokken LOTUS ELISE 340 R 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS ELISE 340 R 1.8 past. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt.

Remblokken monteren

Asbest is vervangen door andere grondstoffen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remblokken LOTUS ELISE 340 R kopen

Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.