100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 223PK
Bouwjaar 01.2004 - tot heden

Remblokken LOTUS ELISE 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Goedkopen remblokken LOTUS ELISE 1.8

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed.

Remblokken LOTUS ELISE kopen

Wij controleren altijd bij de LOTUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATDAFBMWLADACADILLAC. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.