WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 220PK
Bouwjaar 06-2007 - heden

Remblokken LOTUS ELISE 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LOTUS ELISE 1.8 kopen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS ELISE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt.

Goedkopen remblokken LOTUS

Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets.

Harde remblokken

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen.