100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 190PK
Bouwjaar 11.2002 - tot heden

Remblokken LOTUS ELISE 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LOTUS ELISE 1.8 kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS ELISE komen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Harde remblokken

Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTPONTIACBUICKLAND ROVERMASERATI. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Goedkopen remblokken LOTUS

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.