100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 160PK
Bouwjaar 05.2002 - tot heden

Remblokken LOTUS ELISE 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Remblokken LOTUS ELISE 1.8 kopen

Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Goedkopen remblokken LOTUS ELISE

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.