100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELAN 1.6 i 16V Turbo 156PK
Bouwjaar 09.1991 - 11.1995

Remblokken LOTUS ELAN 1.6 i 16V Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.

Remblokken LOTUS ELAN 1.6 i 16V Turbo kopen

Wij controleren altijd bij de LOTUS ELAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Remblokken monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.