100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ECLAT 2.2 162PK
Bouwjaar 05.1980 - 08.1986

Remblokken LOTUS ECLAT 2.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Chassis onderdelen zitten onder de auto. Wij controleren altijd bij de LOTUS ECLAT 2.2 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen.

Remblokken LOTUS ECLAT kopen

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Zachte remblokken

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.