100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN TOWN CAR Sedan 4.6 212PK
Bouwjaar 09.1993 - 12.1997

Remblokken LINCOLN TOWN CAR Sedan 4.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Elke LINCOLN TOWN CAR Sedan 4.6 heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden.

Remblokken LINCOLN TOWN CAR Sedan kopen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Zachte remblokken

Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Bosch, Brembo, TRW, Zimmermann, Rofren, Pagid, Lucas, Jurid en ATE Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.