100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN NAVIGATOR 5.4 310PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2014

Remblokken LINCOLN NAVIGATOR 5.4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remblokken LINCOLN NAVIGATOR 5.4 kopen

Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Zachte remblokken

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN NAVIGATOR komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.