100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKZ 3.5 266PK
Bouwjaar 09.2006 - 12.2012

Remblokken LINCOLN MKZ 3.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN MKZ 3.5 past. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen.

Remblokken LINCOLN MKZ kopen

Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LINCOLN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto.

Zachte remblokken

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK WielnavenCADILLAC SpoorstangMERCEDES-BENZ Handremkabels. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage.