100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 3.7 AWD 309PK
Bouwjaar 09.2010 - tot heden

Remblokken LINCOLN MKX 3.7 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LINCOLN MKX 3.7 AWD kopen

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De auto kan naar links of rechts trekken. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen.

Zachte remblokken

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN MKX. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN past.

Remblokken monteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI SpoorstangOLDSMOBILE RemtrommelsDAIMLER Remschoenen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.