100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 3.7 309PK
Bouwjaar 09.2010 - tot heden

Remblokken LINCOLN MKX 3.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LINCOLN MKX 3.7 kopen

Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Remblokken monteren

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Wij controleren altijd bij de LINCOLN MKX dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zachte remblokken

U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG ABS sensorenLEXUS StuurkogelsBMW Remtrommels. Elke LINCOLN heeft een eigen VIN-nummer.