100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 2.7 340PK
Bouwjaar 11.2015 - 12.2018

Remblokken LINCOLN MKX 2.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit.

Remblokken LINCOLN MKX 2.7 kopen

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN MKX past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Goedkopen remblokken LINCOLN

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.