100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 2.0 T 253PK
Bouwjaar 10.2015 - 12.2018

Remblokken LINCOLN MKX 2.0 T

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LINCOLN MKX 2.0 T kopen

Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Een noodstop kan men beter vermijden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed.

Goedkopen remblokken LINCOLN MKX

Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Abs wordt in werking gezet door sensoren. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Harde remblokken

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.