100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN LS 3.0 V6 24V 190PK
Bouwjaar 05.1998 - tot heden

Remblokken LINCOLN LS 3.0 V6 24V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC StuurkogelsALFA ROMEO RemblokkenDODGE Wielnaven. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Demonteren van een wiel moet als eerste. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN LS 3.0 V6 24V.

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN LS past. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Remblokken LINCOLN kopen

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.