100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR 4.6 Signature 213PK
Bouwjaar 01.1994 - 10.1999

Remblokken LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR 4.6 Signature

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR 4.6 Signature kopen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set.

Harde remblokken

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Goedkopen remblokken LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN komen.