100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS SC Coupé 400 253PK
Bouwjaar 09.1991 - 07.2000

Remblokken LEXUS SC Coupé (_ZZ3_) 400

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITILAND ROVERSKODAJAGUAR. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS SC Coupé (_ZZ3_) 400. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Remblokken LEXUS SC Coupé (_ZZ3_) kopen

Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren.

Goedkopen remblokken LEXUS

Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een auto remblok set monteren moet vakkundig.