100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS SC Coupé 300 220PK
Bouwjaar 01.1995 - 03.2000

Remblokken LEXUS SC Coupé (_ZZ3_) 300

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS SC Coupé (_ZZ3_) 300 kopen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden.

Goedkopen remblokken LEXUS SC Coupé (_ZZ3_)

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.

Harde remblokken

Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. Demonteren van een wiel moet als eerste. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.