100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 276PK
Bouwjaar 01.2006 - 12.2008

Remblokken LEXUS RX 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. De auto moet een korte remweg hebben. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Te warme remmen is vaak een lange remweg.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS RX 350 past. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART StabilisatorstangenRENAULT HandremkabelsJAGUAR Spoorstang. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remblokken LEXUS RX kopen

Fading ontstaat door te warme remblokken. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.