100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 330 AWD 232PK
Bouwjaar 04.2003 - 12.2008

Remblokken LEXUS RX 330 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elke LEXUS RX 330 AWD heeft een eigen VIN-nummer. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Remblokken LEXUS RX kopen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA RemtrommelsBUICK RemblokkenSEAT Wielnaven. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Abs wordt in werking gezet door sensoren.

Remblokken monteren

Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.