100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 450h 262PK
Bouwjaar 10.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS RX 450h

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS RX 450h kopen

Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Elke LEXUS RX heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets.

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemblokkenDAIHATSU WielnavenSUBARU ABS sensoren. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen.

Remblokken monteren

Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.