100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 450h AWD 313PK
Bouwjaar 11.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 450h AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 450h AWD kopen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L2_)

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Harde remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Te warme remmen is vaak een lange remweg.