100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 450h AWD 262PK
Bouwjaar 11.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 450h AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L2_) 450h AWD

Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Harde remblokken

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Remblokken LEXUS RX (_L2_) kopen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen.