100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 4WD 294PK
Bouwjaar 10.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 350 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L2_) 350 4WD

Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RX (_L2_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Remblokken LEXUS kopen

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Demonteren van een wiel moet als eerste. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo.