100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 4WD 296PK
Bouwjaar 10.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS RX 350 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS RX 350 4WD. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS RX past.

Remblokken monteren

Te warme remmen is vaak een lange remweg. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.

Remblokken LEXUS kopen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS SpoorstangNISSAN RemtrommelsGMC Remklauwen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.