100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 4WD 295PK
Bouwjaar 10.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS RX 350 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Remblokken LEXUS RX 350 4WD kopen

De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS RX past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemslangenSEAT ABS sensorenTOYOTA Spoorstang. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS.