100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 300 238PK
Bouwjaar 12.2017 - tot heden

Remblokken LEXUS RX 300

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS RX 300 kopen

Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Elke LEXUS RX heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Zachte remblokken

Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL FuseekogelsISUZU RemslangenPONTIAC Remtrommels. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Remblokken monteren

Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Een noodstop kan men beter vermijden. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past.