100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 280PK
Bouwjaar 12.2008 - 10.2015

Remblokken LEXUS RX 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RX 350, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Remblokken LEXUS RX kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemcilindersMITSUBISHI RemschijvenSEAT Handremkabels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.