100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 270 188PK
Bouwjaar 12.2008 - 10.2015

Remblokken LEXUS RX 270

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS RX 270 kopen

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij controleren altijd bij de LEXUS RX dealer of de onderdelen passen op uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.

Zachte remblokken

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Remblokken monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Gietijzer komt minder veel voor als component. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.