100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC F 464PK
Bouwjaar 03.2018 - tot heden

Remblokken LEXUS RC F

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken LEXUS RC F kopen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Remblokken monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Zachte remblokken

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd.