100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC F 477PK
Bouwjaar 08.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS RC F

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RC F, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS RC.

Remblokken LEXUS kopen

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP WielnavenCHRYSLER RemcilindersVW VOLKSWAGEN Wiellagers. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Demonteren van een wiel moet als eerste. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen.