100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC F 468PK
Bouwjaar 08.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS RC F

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat.

Remblokken LEXUS RC F kopen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de LEXUS RC dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.