100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC F 449PK
Bouwjaar 08.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS RC F

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken LEXUS RC F kopen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Zachte remblokken

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT WielnavenSAAB RemtrommelsNISSAN ABS sensoren. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Remblokken monteren

Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past.