100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300h AWD 152PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD komen.

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) kopen

Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Goedkopen remblokken LEXUS

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCDAIMLERIVECOMERCEDES-BENZLADA. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.