100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300h AWD 155PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD kopen

Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_)

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Harde remblokken

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.