100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300 AWD 238PK
Bouwjaar 09.2017 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300 AWD kopen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANALFA ROMEOSAABISUZUTOYOTA.

Harde remblokken

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS NX (_Z1_) komen. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds.

Goedkopen remblokken LEXUS

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.