100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300 238PK
Bouwjaar 09.2017 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets.

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 300 kopen

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS NX (_Z1_).

Goedkopen remblokken LEXUS

Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.