100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200t AWD 235PK
Bouwjaar 07.2014 - 09.2017

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACPLYMOUTHCHEVROLETMINILANCIA. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS