100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200t 238PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200t

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS NX (_Z1_) 200t kopen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.

Goedkopen remblokken LEXUS NX (_Z1_)

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan.

Harde remblokken

Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.