100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200 150PK
Bouwjaar 11.2014 - tot heden

Remblokken LEXUS NX 200

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS NX 200 komen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren en TRW

Remblokken LEXUS NX kopen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem.

Remblokken monteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.