100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 450 4WD 205PK
Bouwjaar 09.1995 - 12.1997

Remblokken LEXUS LX 450 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Zachte remblokken

Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemschijvenMG HandremkabelsSMART Draagarmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LX 450 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Remblokken LEXUS LX kopen

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.