100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 470 275PK
Bouwjaar 08.2002 - 03.2008

Remblokken LEXUS LX 470

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemslangenLANCIA WiellagersRENAULT Remcilinders. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit.

Remblokken LEXUS LX 470 kopen

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LX, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Ieder voertuig heeft een andere remweg.