100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 470 235PK
Bouwjaar 05.1998 - 03.2008

Remblokken LEXUS LX 470

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS LX 470 kopen

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Fading ontstaat door te warme remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO HandremkabelsLAMBORGHINI ABS sensorenPEUGEOT Stuurkogels. Wij controleren altijd bij de LEXUS LX dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Zachte remblokken

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637