100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LX 570 367PK
Bouwjaar 11.2007 - tot heden

Remblokken LEXUS LX 570

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LX 570 past. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.

Remblokken LEXUS LX kopen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.