100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 350 311PK
Bouwjaar 10.2017 - tot heden

Remblokken LEXUS LS 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS LS 350 kopen

Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds.

Zachte remblokken

Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Remblokken monteren

Remblokken moeten tijdig vervangen worden. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.