100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 600h AWD 445PK
Bouwjaar 09.2007 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 600h AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe veren.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_) 600h AWD

Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS LS (_F4_) komen. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remblokken LEXUS kopen

Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo.