100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 600h AWD 394PK
Bouwjaar 04.2007 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 600h AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LS (_F4_) 600h AWD past. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_)

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKOPELSMART. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.

Remblokken LEXUS kopen

Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.