100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 600h AWD 370PK
Bouwjaar 07.2012 - 07.2017

Remblokken LEXUS LS 600h AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remblokken LEXUS LS 600h AWD kopen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LS past. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Zachte remblokken

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemklauwenKIA RemblokkenJEEP Handremkabels. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.